Η εταιρεία Photo Camera Service είναι συνεργαζόμενο service της NIKON για την βόρεια Ελλάδα και το αποκλειστικό Service της CONTAX, YASHICA για όλη την Ελλάδα.

 Επίσης προσφέρει την δυνατότητα επισκευής φωτογραφικών ψηφιακών μηχανών κάθε μάρκας και τύπου OLYMPUS, CANON, PENTAX, PANASONIC, SONY, KODAK, MINOLTA, HASSELBLAD, ROLLEIFLEX, MAMIYA...κτλ καθώς και κάθε είδους φωτογραφικού εξοπλισμού (φακοί, flash, motor drive, κτλ...), όπως και εποπτικά μέσα διδασκαλίας (slide projectors, video projectors κ.α.)

 Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται ο καθαρισμός αισθητήρα cmos και ccd, ολων των μηχανών,καθώς και του σκοτεινού θαλάμου τους.

 Η εταιρεία Photo Camera Service θέλοντας να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών διαθέτει σύγχρονα μέσα ελέγχου και ρύθμισης μηχανών, δυνατότητα ρύθμισης με σύνδεση υπολογιστή για διαφόρους τύπους μηχανών, συνεχή παρακαταθήκη ανταλλακτικών (ακόμα και για παλαιότερους τύπους μηχανών), καθώς επίσης και εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών.

 Η εταιρεία Photo Camera Service έχει συνεχή ενημέρωση για τις ραγδαίες εξελίξεις του χώρου και των προϊόντων της, καθώς επίσης και συνεχή εκπαίδευση στα νέα μοντέλα.

 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 Επειδή είναι δύσκολο να ενημερώσουμε για την αξία της επισκευής χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τον τύπο, την μάρκα και το είδος της βλάβης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζι μας και θα σας απαντήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα για τo κόστος.

 Ο έλεγχος και η εκτίμηση του κόστους είναι δωρεάν, η επιβάρυνση γίνεται μόνο με την επισκευή του προϊόντος.