• Μπορείτε να διορθώσετε κάθε τύπο και μάρκα μηχανής?

  Τις περισσότερες φορές μπορούμε να επισκευάζουμε τους περισσότερους τύπους μηχανών. Διαθέτουμε ένα ικανό στοκ ανταλλακτικών για τα περισσότερα μοντέλα. Πολλές φορές όμως κάποια ανταλλακτικά δεν παράγονται πλέον από τους κατασκευαστές ή δεν μπορούμε εμείς να τα κατασκευάσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το δικό σας μοντέλο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

 • Αξίζει να επισκευάσω την φωτογραφική μου μηχανή?

  Συνήθως είναι πιο οικονομικό να επισκευάζετε την μηχανή σας από το να αγοράζετε μια καινούρια. Αν η μηχανή σας έχει διαβρωθεί από νερό ή από άλλο υγρό ίσως είναι ασύμφορη μια επισκευή. Αν πάλι είναι ένα «οικονομικό» μοντέλο ίσως πάλι να μην συμφέρει να την επισκευάσετε. Αλλά πριν πάρετε μια απόφαση μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συμβουλέψουμε

 • Δεν είμαι σίγουρος/η αν η μηχανή μου έχει πρόβλημα ή αν εγώ δεν τη χειρίζομαι σωστά.

  Πρώτα ελέγξτε τις μπαταρίες για να βεβαιωθείτε πως έχουν τοποθετηθεί σωστά. Κάποιες μηχανές που χρησιμοποιούν μπαταρίες λιθίου δεν λειτουργούν αν οι μπαταρίες είναι κάτω από το όριο που ορίζει ο κατασκευαστής. Πολλές φορές πάλι οξειδώσεις από παλιές μπαταρίες δημιουργούν πρόβλημα καλής λειτουργίας. Αλλες πάλι μηχανές δεν λειτουργούν αν δεν έχουν μέσα καρτα ή film. Αν έχετε εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες και πάλι συνεχίσει να μην λειτουργεί η μηχανή σας τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

 • Τι εγγύηση δίνετε για την επισκευή της μηχανής μου?

  Εγγυόμαστε 6 μήνες για την καλή λειτουργία των μηχανών που επισκευάζουμε. Αν σε αυτό το χρονικό διάστημα παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία στην συσκευή σας, που αφορά τη βλάβη που επισκευάσαμε, αναλαμβάνουμε να την αποκαταστήσουμε χωρίς καμιά δική σας οικονομική επιβάρυνση επισκευής και μεταφορικών.

 • Τι θα συμβεί μετά την παραλαβή της μηχανής μου από εσάς?

  Μόλις παραλάβουμε την φωτογραφική σας μηχανή θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της επισκευής μέσα σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Όταν πάρουμε από εσάς την επιβεβαίωση για να συνεχίσουμε την επισκευή θα πρέπει να περιμένετε 3-5 εργάσιμες ημέρες για να σας την επιστρέψουμε. Σε περίπτωση που θα χρειαστούν κάποια ανταλλακτικά που δεν είναι διαθέσιμα θα σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης.

 • Αν δεν μπορέσετε να επισκευάσετε τη μηχανή μου, θα έχω κάποια οικονομική επιβάρυνση?

  Δεν θα έχετε καμιά οικονομική επιβάρυνση σε περίπτωση που δε θα μπορέσουμε να επισκευάσουμε την φωτογραφική σας μηχανή. Η μόνη οικονομική σας επιβάρυνση θα είναι τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή της.